Osmancık ve Kargı Bölgesinde yer alan Beygircioğlu Köyü mevkii, sık sık ölümlü veya yaralamalı kazalarla gündeme geliyor.

Osmancık-Tosya karayolu üzerinde yer alan bölgede aynı günde 5 ayrı kaza meydana geldi.

Kazaların tamamı 6 Eylül 2018 tarihinde meydana geldi.

İşte aynı yolda meydana gelen kazaların dökümü:

ARAÇ BARİYERLERE ÇARPTI: 1 YARALI

Ağrı İl Jandarma Komutanlığında görevli bir asker, Osmancık yakınlarında kaza geçirdi.

Kargı İlçesi'nin Akçayazı Köyü mevkiinde Ağrı İl Jandarma Komutanlığında görevli Uzman Jandarma Kad. Çavuş E.O. (32) yönetimindeki araç, Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yolun solunda bulunan bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Adana-Ceyhan nüfusuna kayıtlı E.O., Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

OTOMOBİL TIRA ÇARPTI

Tosya-Osmancık yolunda meydana gelen kazada birisi çocuk 3 kişi yaralandı.

Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde olan V.B. yönetimindeki tır, Beygircioğlu Köyü Akçayazı mevkiinde yolun sağ tarafında durduğu esnada, aynı yönde ilerleyen O.Ö. yönetimindeki otomobil, tıra arkadan çarptı.

Kazada araç şoförü O.Ö. (46), aynı araçta yolcu olarak bulunan G.Ö. (84) ve K.D. isimli 1 yaşındaki çocuk yaralandı.

Yaralılar Osmancık Devlet Hastanesi'nde ilk tedavilerinin yapılmasının ardından ileri tetkik ve tedavi için Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

BEYGİRCİOĞLU'NDA KAZA: 1 YARALI

Tosya - Osmancık yolunda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde olan F.A. (50) yönetimindeki araç, şoförün dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu Beygircioğlu Köyü mevkiinde yolun solunda bulunan bariyerlere çarptı.

Kazada yaralanan araç şoförü F.A. Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

ARAÇ TARLAYA GİRDİ: 1 YARALI

Tosya - Osmancık yolun Beygircioğlu Köyü yakınlarında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde olan Y.Ç. (27) yönetimindeki araç, şoförün dikkatsizliği ve tedbirsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte Beygircioğlu Köyü mevkiinde yolun sağ tarafında bulunan tarlaya girdi.

Kazada araçta yolcu olarak bulunan E.Ç. isimli 18 yaşındaki kız yaralandı. Yaralı, Kargı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

HACIHAMZA'DA KAZA: 3 YARALI

Osmancık'tan Tosya istikametine seyir halinde bulunan bir araç, havanın yağışlı ve kaygan olması nedeniyle Kargı'nın Hacıhamza Köyü mevkiinde kaza yaptı.

A.S. (68) yönetimindeki araç, Osmancık istikametinden Tosya istikametine seyir halinde iken havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte yoldan çıkarak yolun sol tarafında bulunan tarlaya girdi. Kazada araç şoförü A.S. ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan C.S. (65) ve M.S. (45) isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili bilgi verilen cumhuriyet savcısının talimatı ile gerekli tahkikata başlandı.