Çorum’un Osmancık ilçesinde aynı yerde iki otomobil takla atarak devrildi. Kazada kimsenin burnu bile kanamadı.

Kaza Çorum-Osmancık karayolunun 9. kilometresi Kavşak Çayı Köprüsü yakınlarında Girinoğlan Köyü mevkiside meydana geldi.

Osmancık’tan Çorum’a giden 2 otomobil de aynı virajda sürücülerinin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde takla attılar. Her iki otomobilden de hem sürücüler hem de içerisinde yolcu olarak bulunanlar, burunları bile kanamadan çıktılar.

Birinci kazada 19 HC 604 plakalı otomobil, Kavşak Çayı Köprüsü yakınlarında virajda kayıp çeltik tarlasına takla atarak devrildi. Araç sürücüsü ve içerisinde bulunan yolcu kendi imkanları ile araçtan çıktı.

Kazanın ardından aynı virajda ikinci bir kaza oluştu. Çorum’a hastaneye gitmek üzere yola çıkan Mustafa E. yönetimindeki 06 YIG 02 plakalı otomobil, Kavşak Çayı Köprüsü yakınlarında virajı alamadı. Yoldan çıkan otomobil takla attı. Sürücü ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Dursun E. ve Firdevs E. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla durumlarının iyi olmasından dolayı hastaneye gitmek istemedi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken otomobil çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.a