Osmancık Aydın Köyü ve Seki Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ASDER), tarafından piknik düzenlendi. 
Kemerburgaz Kirazlıbent 7. Bölge’de yapılan pikniğe çok sayıda davetli katıldı. 
Birlik beraberlik ve kaynaşma adına düzenlenen pikniğe katılanlar sanatçıların söyledikleri şarkılar ve düzenlenen çeşitli yarışmalarla doyasıya eğlenerek stres attı. 
Piknikte sanatçılar Rüştü Şeker ve Ali Gürsoy seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla pikniğe renk katarken, öte yandan oyunlar, hediye çekilişleri, ağalık seçimi ve plaket töreni gibi etkinlikler de şenlikte yer aldı. Ayrıca bu seneki piknik ağası Saim Sağır oldu. 
ASDER Yönetim Kurulu, pikniğe katılan Osmancık Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Şerif Yedek, Plakamız 19 Dernek Başkanı Abdullah Çıtak, Ahmet Temir, Murat Külcü, Aydın Köyü Başkanı Mustafa Temizkan, Mustafa Dişbudak, SAMDER Başkanı Kadir Diler, Sanatçılar Rüştü Şeker, Ali Gürsoy ve Ahmet Şahin’e, bu seneki köy ağası Saim Sağır, ve çevre köylerden katılım sağlayan herkese teşekkür ettiklerini ifade etti. 
Öte yandan ASDER Yönetim Kurulu, dernekleri tarafından düzenlenen piknik için her türlü hizmeti veren Bağcılar Belediyesi ve Belediyeyi temsilen kendilerini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse’ye teşekkürlerini sundu. Piknik yarışmalar ve sanatçıların seslendirdiği şarkılarla devam etti. Ayrıca yarışmalarda dereceye girenlere de çeşitli hediyeler verildi.