Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF)’nin 53. Başkanlar Konseyi Toplantısı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde 14-16 Temmuz tarihlerinde Adana'da yapıldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun, Anadolu basınının bir araya gelmesini sağlayan geleneksel Başkanlar Konseyi toplantılarının 53'üncüsü Adana'da yapıldı.

Toplantıya Çorum’u temsilen Çorum Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci ile Başkan Vekili ve Osmancık Haber Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş da katıldı.

Adana Büyük Sürmeli Oteli'nde, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona ülke genelinden, 150'ye yakın katılım olurken, gazeteciler mesleki sorunlarını tartışıp, çözüm yolları aradılar.

Program kapsamında TGF Yönetim Kurulu Toplantısı ile Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Yönetim Kurulu toplantıları da yapıldı.

3 gün süren TGF 53. Başkanlar Konseyi Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili olarak gazete manşetlerinden oluşan basın sergisi da açıldı.

Bu arada program kapsamında Ceyhan Gazeteciler Cemiyet binasının açılış töreni de gerçekleştirildi.