Alışkan Dinlenme Tesisleri, başta Osmancıklılar olmak üzer hem hemşerilerini, hem de seyahat eden yolcuları ağırlamaya devam ediyor.

Osmancık D-100 Karayolu İstanbul Samsun yolu 4. kilometrede hizmet veren Alışkan Dinlenme Tesisleri, hizmet çıtasını her geçen gün yükselterek, kaliteden ve güvenden ödün vermeden yenilikleri de dahil ederek hizmetlerini sürdürüyor.

1994’den buyana hizmet veren Alışkan Dinlenme Tesisleri, günün konseptine uygun yenilikleri ile öncülüğünü sürdürürken, hizmet kalitesine bir yenisini ekleyerek açık havada odun ateşinde ızgara hizmeti vermeye başladı.

ODUN ATEŞİNDE IZRARA KEYFİ

Sektöründe 25 yılı geride bırakan Alışkan Dinlenme Tesisleri, üstün kalite hizmeti ile müşteri memnuniyetini baz alarak yeni bir hizmete daha başladı. Tesislerde odun ateşte birbirinden lezzetli ızgara çeşitleri, hem Osmancık halkına, hem de seyahat eden yolculara enfes bir menü tatma fırsatı vermektedir.

Çorba çeşitlerinden tutun da, birbirinden enfes sulu yemekler, et ve tavuk menülerinin yanı sıra fırında sütlaç tatlısı, diğer tatlı çeşitleri, mevsimine uygun salata, meze ve ara sıcakları ile soğuk sıcak içecekleri bulabileceğiniz tesiste, artık ızgara çeşitlerini de tatmak mümkün olacak.

Deneyimli ustanın elinden tavuk ızgara, dana ve kuzu ızgara, kuzu ciğer ve köfte ızgara çeşitleri ister porsiyon, ister kilo işi tercih edilebilecek. Izgara yemeklerini nezih mekanlarında, gönül rahatlığı ile yemenin tadına varacaksınız. Kalitenin yanı sıra uygun fiyatları ile hem damağınıza, hem de kesenize hitap edecek olan Alışkan Dinlenme Tesisleri, kusursuz bir hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

ALIŞKAN TESİSİ’NDE BAHÇE KEYFİ BİR BAŞKA OLACAK

Osmancık Alışkan Dinlenme Tesisleri yenilenmeye devam ediyor. Toplamda 20 bin metrekare alanda 1994’den buyana 25 yılı geride bırakarak sektöründe hizmet vermenin mutluluğunu yaşayan Alışkan Tesisleri, yeniliklerinin arasına müşterileri için mesire alanında yeşilliklerin ve çam ağaçlarının altında günün yorgunluğunu atmanın huzurunu yaşatma keyfi sunmaktadır.

Tesisi ile açık alanda faaliyet gösteren Alışkan Bahçe de müşterileri kendine çekiyor. 2000 metrekare alanda bulunan 13 kamelyadan oluşan bahçede açık hava ve temiz piknik havasında aradığınız ve özlediğiniz sunumu bulmanız mümkün.

Alışkan Bahçe aynı zamanda evlenmek isteyen genç çiftlerin en özel gününde mekanını kır düğün bahçesi olarak da sunmaktadır. Sadece düğünle kalmayıp sünnet, yemek, doğum günü gibi özel günlerinizde mekanı kiralayarak sıcak yaz günlerinde açık havanın ve oksijenin bol olduğu nezih ortamında keyifli dakikalar geçirebileceksiniz.

ASMA BALKON HİZMETİ

Çeyrek asırdır sektöründe hizmet veren Alışkan Dinlenme Tesisleri, mekanını zenginleştirerek kapalı alanı, açık alanı, bahçe mekanı ile bir yenilik daha ekleyerek asma balkon hizmetini de devreye soktu. Enfes manzara karşısında taptaze sıcacık çay keyfi ile birbirinden lezzetli ızgara ve tatlı çeşitleri ile sevdikleriniz ve sevenleriniz ile keyifli dakikalar geçirmeniz için Alışkan Tesisleri uygun bir mekan.

2000 metrekare bahçenin yanı sıra 75 metrekare asma balkon alanında 12 masa bulunmakta. Mekanın temiz ve şıklığını bir de enfes tatları ile buluşturduğunda günün yorgunluğunu bir yana atıp anın tadını çıkarmanın mutluluğunu burada yaşayabilirsiniz.

ARADIĞINIZ HER ŞEYİ BULMANIZ MÜMKÜN

Dünden bugüne sektöründe kalite ve hizmetten ödün vermeden devam eden Alışkan Dinlenme Tesisleri, toplamda 20 bin metrekare alanda günün her saatinde açık olup, 24 saat hizmet sunmaktadır. 38 kişiden oluşan deneyimli kadrosu ile değerli Osmancık halkına ve seyahat eden yolculara kaliteli hizmet vermektedir.

Müşteri memnuniyetine önem veren tesiste adeta yok yok. 16 çeşit ızgara menüsü ile birbirinden lezzetli sulu yemek çeşitleri, salata, meze, ara sıcak, tatlı çeşitleri, sıcak soğuk içecekleri ile günün her saatinde tap taze sıcacık çay sunan firma, cazibe merkezi haline geldi. Bunlarla birlikte sevdiklerinize, eş dost ve akrabalarınıza çam sakızı çoban armağanı hediyelik eşya alabileceğiniz bölümler de bulunmakta.

Çoğu tesiste müşterilerin en çok şikayetçi olduğu sorunlardan biri olan WC ve mescitlerin temizlik konusu aksine Alışkan Dinlenme Tesislerinde aradığınız ve beklentinizi karşılayacak konumdadır. Alışkan, yenilenmiş son hali ile de müşteri memnuniyetinde öncü tesislerinden biri olmayı hak etmiştir.

Alışkan Tesisleri, tap taze yemeklerle karnınızı doyurup, soğuk içeceklerle serinleyip, sıcak çay ve kahve keyfi ile hoş vakitler geçireceğiniz, kapalı, açık ve asma balkondaki keyfinizi tekrarlamak için tercih edeceğiniz gözde mekanlardan birisi.