Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Lütfi Akca, Osmancık İlçesine bağlı Evlik, Kargı ve İncesu köylerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemini anlattı.

İlk ziyaretini Evlik köyü cami açılışına katılarak yapan Prof. Dr. Lütfi Akca, "24 Haziran seçimleri hem ilimiz hem de Türkiyemiz açısından çok önemli bir yere sahip" diyerek hem Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Ak Parti'den aday gösterilecek milletvekillerine destek istedi.

Daha kendi adaylıklarının dahi belli olmadan neden gezdiği hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Lütfi Akca, "bizim kendi hesabımız yoktur. Bu gezmelerimiz bütün dünyaya diklenmeden dik duran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına omuz vermek içindir. Aday oluruz ya da olmayız bu önemli değil. Benim bildiğim tek bir şey var o da bütün mazlumların hamisi Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayıp onu anlatabilme davasıdır" diye konuştu.

Daha sonra Kargı köyünü ziyaret eden Prof. Dr. Lütfi Akca, "Siyasi ayak oyunlarına ve siyasi bir 15 Temmuz Projesine karşı, milletimizle birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında dimdik yanında olmalıyız" diyerek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Kargı köylülerden güçlü destek vermelerini istedi.

Son olarak İncesu köyünü ziyaret eden Prof. Dr. Lütfi Akca, İncesu Göleti'nin hayırlı olmasını diledi.

Akca, "Milletvekillerimizin takipleri neticesinde İncesu köyümüze göletin yapılmış olması hem köyümüz hem de civar yerlerimiz açısından son derece önemlidir. Halkımıza hayırlı olsun. İncesu köyümüzün de daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de çok yüksek oyla hem Cumhurbaşkanımızı hem de milletvekili adaylarımızı destekleyeceklerinden hiç şüphem yok" diye konuştu.

Köy halklarının yakın ilgisiyle karşılaşan Prof.Dr.Lütfi Akca, ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi.