Osmancık'ta AK Parti Kadın Kolları ve İlçe Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde karanfil dağıttı.

AK Partili kadınlar, ziyaret etikleri işyeri ve kurumlardaki kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel'e Kadın Kolları Üyeleri, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, İl Genel Meclisi, Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, açıklamasında; “AK Parti Hükümetleri olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana kadınlara pozitif ayrımcılık tanınma noktasında pek çok adımlar attık. Sosyal, ekonomik ve siyasal alanda bir çok anayasal düzenlemeler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, kentimizin gelişmesi için kadınlarımızın inancı gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızı hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve en üst noktalarda gelmesini görmektir” dedi.

AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör: “AK Parti demek icraat demek, AK Parti gelişmek demek, büyümek demek, proje demek. Bizim dönemimizde yapılanlarla, 17 yıl geriye dönük olarak düşündüğünüzde yıllardır yapılamayanların yapıldığını, hayallerin gerçek olduğunu göreceksiniz. Bu geminin içinde olarak yıllardır AK Parti neden halkın önünde ve sürekli birinci çıkıyor? Vatandaşın talebi her zaman önde olduğu için. Vatandaşın taleplerinin gerçekleştirilip, karşılandığı için.Hizmetlerin en iyisini yaptığı için" şeklinde konuştu.

AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak ise; "Erkeği yetiştiren kadındır. Kadın dövülen değil övülen olmalı, kadın ezilen değil, sevilen olmalıdır. Bu duygu ve düşünceler ile yaşamımızın, doğumundan ölüme her anında, varlıklarıyla onurlandırdığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ailenin ve toplumun temel taşı olan peygamberimizin "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" sözünün muhatabı olan bütün dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım" ifadesini kullandı.