AGP Başkanı Mehmet Ali Dim "Meslektaşlarıma ve halkımıza yeni umutlarla, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum" dedi

Anadolu Medyası Alternatif Güçbirliği Platformu (AGP) Başkanı Mehmet Ali Dim, yayınladığı yeni yıl mesajında "Bütün kederli ve sıkıntılı günlerin 2018 yılında kalmasını diliyorum" dedi.

Gazetecilerin halen yaptıkları haberler, röportajlar, köşe yazıları, çektikleri fotoğraf ve görüntüler nedeniyle yaşamsal tehdit altında olduğunu vurgulayan Dim “Bu yüzden gazetecilerin can güvenliği başta olmak üzere Anayasa güvencesi altında olan basın özgürlüğü gibi kavramların korunması, gazetecilerin yaşam standardı ile gelir düzeyinin yükseltilmesi ve Anadolu medyasının yaşadığı sorunların aşılabilmesi için yeni yılda da birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bu arada, Türk medyasına yeni bir soluk getirecek olan yeni oluşumda da son aşamaya geldik. 2019 bu manada anlamlı bir yıl olacak” dedi.

2019'da huzurlu bir Türkiye umduklarını da vurgulayan Dim, “Bütün kederli ve sıkıntılı günlerin 2018 yılında kalmasını diliyorum. Tüm meslektaşlarıma ve halkımıza yeni umutlarla, barış ve kardeşlik içinde, huzurlu ve mutlu bir yeni yıl diliyorum” şeklinde konuştu.