Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanlığı, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin davetiyle Çorum Merkez ve İlçelerde "Askıda Ekmek Kampanyası" başlattı.

Ülkü Ocakları yöneticileri, il merkezi ve ilçelerde fırıncı esnafını ziyaret ederek broşür asıp Çorum halkına kampanyaya katılmaları için davette bulundu.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı M. Yavuz Ünlü, yaptığı açıklamada; “Komşusu açken tok yatan bizden değildir, anlayışıyla hareket ederek Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in de beyan ettiği gibi halkımızı 1 ekmek alacak imkanı olmayan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla kampanyaya katkı sağlamaya davet ediyoruz. Kendi evimize ekmek alırken ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalanması için fırıncı esnafımıza teslim edilmek üzere fazladan 1 ekmek almaları için Çorum halkına çağrıda bulunuyoruz. Veren elin alan eli görmeyeceği bu kampanyaya katılıp destek olan vatandaşlarımızın yardımlarını Allah şimdiden kabul buyursun” dedi.

Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nafiz Kolukısa da kampanyaya destek verdiklerini belirterek, Osmancık halkının bu konuda duyarlılık göstermesini beklediklerini ifade etti.