Osmancık’ta gıda sektöründe yeni bir işletme daha faaliyete girdi.

Osmancık’ta her geçen gün açılan yeni işletmeler bir yandan ekonomiyi hareketlendirirken, diğer yandan da istihdama katkı sağlıyor.

Ulucami Mahallesi Mutaflar Sokak No: 6 Osmancık adresinde açılan Taş Devri Cafe’nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Taş Devri Cafe’nin işletmeciliğini ortak olarak gerçekleştiren Şemseddin Emre Arslan ve Sadık Keskin, konuklarla tek tek ilgilenerek çeşitli ikramlarda bulundular.

İşletme hakkında bilgilerini aldığımız Arslan ve Keskin, Osmancık’a yeni bir işyeri kurmanın mutluluğunu dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle Taş Devri Cafe her kesime hitap eden nostaljik bir işletme olduğunu tüm Osmancıklı hemşerilerimizin bilmesini isteriz. Kalite ve uygun fiyatlarımız ile hem damağa, hem de cebe hitap eden kafemizde ile ister öğrenci, ister genç bay bayan, isterse her yaş gurubundan müşteriler rahatlıkla vakit geçirebileceklerdir.

Önceliğimiz kalite ve temizliktir. Kafemizde; ızgara çeşitlerinin yanı sıra, köfte, tost, ciğer şiş, kanat, tavuk şiş mevcuttur. Ayrıca günün her saatinde bulabileceğiniz kahve çeşitleri, çay, tatlılar, sıcak ve soğuk içeceklerle birlikte kokteyl çeşitlerimiz de mevcuttur.”

Açıldığı günden buyana oldukça talep gören Taş Devri Cafe’nin nostaljik ortamında keyifli vakitler geçirmek isteyen tüm müşterilerin ziyaret etmesi yeterli olacaktır."