Osmancık Kaymakamı Selçuk Arslan, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son atama kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Sağlık Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kararnameyi göre Osmancık Kaymakamı Selçuk Arslan, İçişleri Bakanlığı bünyesinde açık bulunan Mülkiye Müfettişliğine atanırken, bir süre önce Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Çorum Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine atanan Orhan Sarı’nın asaleten ataması yapıldı.

2016 yılı Aralık ayında yayımlanan kararnameyle Rize’nin Pazar Kaymakamlığı görevinden Osmancık Kaymakamlığına atanan Selçuk Arslan, Osmancık’taki kısa görevinin ardından 2017 Mart ayı içerisinde İçişleri Bakanlığı tarafından göçmenlere yönelik insani yardım faaliyetlerini koordine etmek üzere Kilis Valiliği emrine görevlendirilmişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan son kararnameyle İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Kaymakam Arslan, Kilis’teki görevine devam ediyordu.