Osmancık Kaymakamlığına vekalet eden Çorum Vali Yardımcısı Fikret Zaman’ın ilçedeki görev süresi bugün sona eriyor.

Osmancık Kaymakamı Selçuk Aslan’ın İçişleri Bakanlığınca geçici süreli olarak Kilis Valiliği bünyesinde Suriyeli misafirlere dönük sunulan hizmetler için kurulan “İnsani Yardım Koordinasyonu’nda görev yapmak üzere Kilis iline görevlendirilmesinin ardından Osmancık Kaymakamlığı’na vekalet eden Çorum Vali Yardımcısı Fikret Zaman’ın ilçedeki görev süresi bugün sona erecek.

Fikret Zaman konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak Osmancık’taki görev süresinin 20 Temmuz 2017 tarihi itibari ile sona erdiğini açıkladı.

Zaman facebook’taki hesabından yaptığı açıklamada “20. 07. 2017 tarihi itibariyle Osmancık Kaymakam Vekalet görevim sona eriyor. 4 Ayı geçen görev süremde başta Osmancık Halkı olmak üzere, Belediye başkanı Hamza Karataş, kurum amirlerimiz, ilçe siyasi parti başkanları, il genel meclis üyelerimiz, köy ve mahalle muhtarlarımız, oda başkanlarımız , her kademedeki memurlarımız,işçilerimiz ve yerel basınla uyum ve işbirliği içinde olmaya çalıştık.

Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Daha gelişmiş bir Osmancık’ta buluşmak üzere en ücra köyümüzde ki vatandaşımızdan Belediye başkanımıza kadar herkese veda eder; en iyi dileklerimle, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Hoşçakalın…” ifadelerini kullandı.