Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ ile Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan, 1 Mayıs’ta yapılacak Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimlerinde mevcut ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı destekleyeceklerini açıkladı.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki çok sayıda oda başkanı, ilçe ziyaretleri kapsamında Osmancık’ta çeşitli temaslarda bulundu.

İlk olarak Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odasını ziyaret eden Yalçın Kılıç, burada Oda Başkanı Bilal Karatağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Yeniden oda başkanlığına seçilen Bilal Karatağ ve yönetimine tebriklerini ileten Kılıç, yapılan çalışmalara ilişkin oda üyeleriyle bir süre sohbet etti. Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken oda olarak 1 Mayıs’ta yapılacak birlik seçimlerinde ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı destekleyeceklerini duyurdu.

İKİ ODADAN DAHA DESTEK AÇIKLAMASI

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki oda başkanlarının bir sonraki durağı ise Osmancık Esnaf Odası oldu. Burada oda başkanı Bayram Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yalçın Kılıç, hayırlı olsun temennilerini iletti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Oda Başkanı Bayram Çalışkan, ziyaretlerinden dolayı ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki oda başkanlarına teşekkürlerini iletti. Çalışkan, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı yeniden birlik başkanı olarak görmek istediklerini belirterek, “1 Mayıs’ta yapılacak birlik seçimlerinde Osmancık Esnaf Odası olarak mevcut ÇESOB Başkanımız Yalçın Kılıç’a tam destek vereceğiz” açıklamasında bulundu.