Osmancık´ta kuyumculuk sektöründe yeni bir yüz olan Koç Kuyumculuk görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Ulucami Mahallesi Saat Kulesi karşısında hizmete açılan Koç Kuyumculuk, Cuma günü dualar eşliğinde müşterilerinin hizmetine girdi.

Zengin altın çeşitleri ile Osmancık halkına hizmet verecek olan Koç Kuyumculuk'un işletmeciliğini İsmail Koç, Özdemir Koç ve Sertan Mayacı yapıyor.

Yılların verdiği tecrübeyi kendi işyerlerine aktaran ve Osmancık´ta altın sektörüne yeni bir işletme kazandıran işletmeciler, güleryüz ve kaliteli hizmet prensibi ile yola çıktıklarını ifade etti.

Görkemli bir törenle Osmancık halkının hizmetine sunulan Koç Kuyumculuk'un açılışına Belediye Başkanı Hamza Karataş, Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, İlçe Müftüsü Eyyup Aydın, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Şener, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Hamza Karataş, Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ve Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken, işletme sahiplerinden İsmail Koç yaptığı açıklamada, “Osmancık´ta eksikliğini hissettiğimiz altın sektöründeki boşluğu doldurmak için işletmemizi halkımızın hizmetine sunduk. Sürekli zengin çeşit ile hizmet vermeyi hedeflediğimiz işyerimizde kalite ve güven her zaman ön planda olacak. Yoğun bir katılım ile yaptığımız açılışımızda birleri yalnız bırakmayan protokol üyelerine ve Osmancık halkına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.