Sektörün parlayan yıldızı Ahmet Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, zincirler halkasına bir yenisini ekleyerek Çorum’un Dodurga ilçesine yeni bir şube açtı.

Ahmet Aybak Adıyaman Çiğköftecisi açılışına; Osmancık Belediye Meclis Üyesi Besim Özüdoğru, Dodurga Milli Eğitim Müdürü Murat Ali Köksal, Ahmet Aybak Adıyaman Çiğköftecisi firma sahibi Ahmet Aybak, Dodurga Müftüsü Fatih Sarıgül, Osmancık Yazı Mahallesi Muhtarı Murat Haykır, Osmancık Gürerler İnşaat sahibi Abdurrahman Gürer, sivil toplum kuruluşların amir ve memurlar ile çok sayıda davetli katıldı. 

Kalabalık katılım ile gerçekleşen açılış Dodurga Müftüsü Fatih Sarıgül’ün yaptığı dua ile başladı ve alkışlar eşliğinde kurdelesi kesildi.

İletmeciliğini Yılmaz Kurt ve Sedat Kavalcı’nın yaptığı sektörün parlayan yıldızı Ahmet Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, Dodurga Esentepe Belediye Dükkanlarındaki adresinde halka hizmet vermeye başladı.

Günün konseptine uygun dizaynı ile katılımcılardan tam not alan Ahmet Aybak Adıyaman Çiğköftecisinin açılışında çeşitli ikramlarda bulundu.

Her kesime hitap eden kalite ve uygun fiyatı ile aranılan hizmet Dodurgalılar için hazır hale getirildi. Dürüm ayran sadece 2.50 kuruş, baklava ve kadayıf ise hiçbir yerde bulamayacağınız lezzeti ile sadece 19 lira fiyat ile teşhirlerde müşterilerini bekliyor. Ayrıca 0538 364 86 00 nolu Alo Paket telefon numarasından ulaşarak evlerinize ve iş yerlerinize sipariş verebilirsiniz.