Osmancık Ülkü Ocakları, köy okullarında eğitim-öğretim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bir kampanya başlattı.

Osmancık Ülkü Ocakları, köy okullarındaki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 30 Ağustos - 2 Eylül 2018 tarihleri arasında çay standı açtı.

Ülkü Ocakları yöneticileri, Osmancık halkının desteği ile 4 gün boyunca açık tutulan stantta toplam 3.270 TL gelir elde etti. Sağlanan maddi kaynak ise köy okullarında okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolukısa, "30 Ağustos Perşembe günü açmış olduğumuz çay standımızı 2 Eylül Pazar günü dualar ile sonlandırmış bulunmaktayız. Bu süre zarfında Osmancıklı hemşehrilerimiz desteklerini esirgemeyerek ellerinden geldiğince yardımda bulunmuşlardır. 4 gün boyunca toplam 3.270.00 TL yardım toplanmıştır. Öncelikle hiçbir menfaat gözetmeksizin sadece Allah rızası için hizmet eden Ülküdaşlarıma, hiç bir manevi desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve Osmancıklı hemşehrilerime yapmış oldukları yardımlarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.