Osmancık Ülkü Ocakları, geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde açtığı çay standından elde ettiği gelirleri köy okullarındaki öğrencilere kırtasiye yardımı olarak ulaştırdı.

Osmancık Ülkü Ocakları, anlamlı bir kampanyaya imza atarak, takdir toplayan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Ülkü Ocakları, geçtiğimiz günlerde çarşı merkezinde çay standı kurmuştu. Geliri ile köy okullarındaki öğrencilere kırtasiye malzemesi alınması hedeflenen stantta kısa süre içerisinde 3 bin lira civarında para toplandı.

Toplanan paraları kayıt altına alan Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolukısa, yapılan çalışmanın ardından öğrencilere kırtasiye malzemesi alarak okullarında teslim etti.

Vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Kolukısa, kırtasiye malzemelerinin dağıtımı sonrası yaptığı açıklamada, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Osmancık İlçe Başkanlığı olarak 30 Ağustos-2 Eylül 2018 tarihleri arasında gelirini köy okullarında bulunan öğrencilerimizin kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile çay standı açmıştık. Toplam bu süre zarfında 3 bin 270 lira toplanmıştı. Geliri ile dediğimiz gibi kitap ve kırtasiye malzemeleri alarak Osmancık´ta bulunan köy okullarımızdaki geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teslim ettik. Bizler ülkücü, milliyetçi ülkücüler olarak Allah güç kuvvet verdiği sürece her daim kıyamete kadar geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yanın olacağız. Desteklerini esirgemeyerek yardımda bulunan değerli Osmancıklı hemşerilerime, büyüklerime, küçüklerime teşekkür ederim. Cenab-ı hak her birinden ayrı ayrı razı olsun” ifadelerini kullandı.