Türk Eğitim-Sen Osmancık Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Osmancıklı Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın kabrini ziyaret etti.

Türk Eğitim-Sen Osmancık Temsilcisi Mustafa Potuk, yaptığı açıklamada ”ihanetin şehit ettiği tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız" dedi.

Mustafa Potuk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bilinmelidir ki bu ülkede Aybüke öğretmenler hiç bir zaman tükenmeyecektir. Alçak ve kahpe saldırılar, hayalleri olan genç öğretmenlerimizi yıldıramayacaktır. Türk öğretmeni vatanı ve ülkesinin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden, bayrağına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yürüyen, cehalet karanlığını ışığı ile boğan, cesur, vatansever insanlardır. Öğretmenlerimiz idealisttir. Onlar, "öğretme" aşkı ile dolup taşan, eğitimin bir ülkenin kalkınmasında ne denli önemli olduğunu bilen, bu nedenle de var gücüyle birikimlerini, bilgilerini öğrencileriyle paylaşan neferlerimizdir. Asla yılmayacağız; bu ülkenin aydınlığı geleceği için eğitimciler olarak terörle mücadelemiz sonsuza kadar devam edecektir. Şehit öğretmenlerimizin aziz hatırasını yaşatmak çok önemlidir."