Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, okulların bahçe düzenlemeleri başta olmak üzere eğitime verilen destekten dolayı Başkan Karataş’a teşekkür etti.

Osmancık’ta Nenehatun Ortaokulu ile Çiftlikler Mahallesi Damatoğlu İlkokulunun çevre düzenlemesi yapılıyor.

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, okulların çevre düzenlemelerinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmancık Belediyesi işbirliği ile yapıldığı belirtti.

Çalışmalar tamamlandığında iki okulun daha güzel bir çevreye kavuşacağını kaydeden Tökel “Osmancık Belediyesinin desteği ile okullarımızın çevre düzenlemeleri yapılıyor. Daha önce Atatürk Ortaokulunun bahçesi düzenlenmişti.

Şu anda Nenehatun Ortaokulu ile Çiftlikler Mahallesi Damatoğlu İlkokulunda çevre düzenlemesi yapılıyor. Parke taşı yapılan alanlar özellikle kış aylarında öğrencilerin aktivitelerinin kısıtlanmaması açısından önem arz ediyor” dedi.

MALZEME MİLLİ EĞİTİMDEN, İŞÇİLİK BELEDİYEDEN

Okullardaki çevre düzenlemelerinde kullanılan parke taşının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce alındığını, çevre düzenlemesi, bakım, onarım, ağaçlandırma gibi çalışmaların ise belediye tarafından yapıldığını kaydeden Tökel, çalışmaların kurumlar arası işbirliğine de güzel bir örnek oluşturduğunu ifade etti.

​​​​​​​