Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık Temsilciliği ortaokulda yatılı öğrenim gören kız öğrencilere ücretsiz saç bakımı yaptırıyor.

TÜGVA Yönetimi ve vakıf üyesi üniversiteli gençler tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde ilçede faaliyet gösteren bayan kuaförler Orgeneral Ahmet Çörekçi Yatılı Bölge Ortaokulunda saç bakım taraması yaptı. İhtiyacı olan 28 kız öğrencinin saç bakım ve kesimleri ücretsiz yapıldı.

TÜGVA İlçe Temsilcisi Arif Emre Gökel, öğrencilere kişisel bakım seti hediye etti.

TÜGVA’nın hedefleri arasında sosyal dayanışmanın önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Gökel, “TÜGVA olarak Osmancık ilçemizde kısa bir süre önce temsilcilik açarak faaliyete başladık. Kısa süre içerisinde çeşitli sosyal etkinlikler düzenledik. Sosyal dayanışma bizim için önemli. Bu etkinlikte üyemiz olan üniversite öğrencileri, ilçemizde esnaf olan bayan kuaförleri ile ihtiyacı olan yatılı kız öğrencilerimizi bir araya getirdi. Bu, güzel bir sosyal dayanışma örneği oldu. Burada amacımız her hangi bir etkiye gerek kalmadan sosyal dayanışmanın kendiliğinden yayılmasıdır. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.