Hitit Üniversitesi Koordinatörlüğünce üniversite adaylarına Hitit Üniversitesi´ni tanıtmak amacıyla Osmancık'ta 12. sınıflara yönelik "Üniversite Tanıtım Günleri" düzenlendi.

Osmancık Belediye Kültür Sitesinde 12. sınıf öğrencileri yönelik olarak düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri programında İletişim Koordinatörü Çiğdem Karaçay, Hitit Üniversitesiyle ilgili üniversite adaylarına açıklayıcı ve yol gösterici bilgiler verdi.

Program sonunda daha etkili bir tanıtım için yılda bir kez düzenlenen tanıtım gününü üçe çıkardıklarını bildiren Karaçay, "Bu yıl Tanıtım Günleri üç aşamalı olarak planladık. Bu şekilde daha geniş bir kitleye ulaşma imkanı elde edeceğiz. Tanıtım Günleri´nin ilki 17 Nisan Çarşamba günü Osmancık’ta başladık. Katılımdan yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bu çalışmaları diğer ilçelerimizde de devam ettireceğiz" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel ise “12. sınıf öğrencilerimizin bulunduğumuz şehrin üniversitesini tanıması, onlar hakkında bilgi sahibi olması bizim için çok önemlidir. Bu etkinlik sayesinde üniversiteleri öğrencilerimizin yanı başına, Osmancık’a getiriyoruz. Öğrencilerimizin bizzat üniversiteleri tanıması, üniversiteler ile ilgili bilgi sahibi olmasını sağlıyoruz. Valiliğimize, Belediyemize, Sayın Rektörümüze, müdürlüğümüz çalışanlarına ve bizi desteklediği için tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.