Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Yahya Tüysüz Temel Bilimler Laboratuarı'nın açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda yapılan açılışa Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Osmancık İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Yaşar Oğuz Yılmaz, Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, Metro Ganita Park Dinlenme Tesisleri sahibi Emrah Tüysüz, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Müdür V. Kadir Erol, Öğr. Gör. Dr. Kazım Köse, il ve ilçe protokolü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Kadir Erol, Yüksekokullarda en önemli aracın atölye ve laboratuar olduğunun altını çizerek şunları söyledi:

“Bizim derslerimizin sınıfta tahta başında değil, atölyede işin başında uygulamalı bir şekilde yürütülmesi gerekiyor. Bunun bir sonucu olarak atölye ihtiyacımız oluyor laboratuar çalışmalarında emeği geçenlere, teşekkür ediyorum.’’

Konuşmaların ardından protokole laboratuar binası gezdirilerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi ve laboratuardaki malzemeler tanıtıldı.