Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük Osmancık’ta okulları ziyaret ederek hem öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, hem de ilçedeki yatırımları inceledi.

Milli Eğitim Müdürü Büyük, Kargı Köyü İlkokulu, Damatoğlu İlkokulu/Ortaokulu, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Osmancık Anaokulu, Hacıhamza Şehit Hasan Bahçevan İlkokulu/Ortaokulu, Şehit Nuri Yıldız Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

Öğretmenlerle yaptığı görüşmelerde; “Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesi’ni iyi okuyarak çalışma esaslarımızı ona belirleyelim” diyen Seyit Ali Büyük, sözlerine, "öğrenciler bizim eserimiz olacak, daha ileriye götürme gayreti içinde olmalıyız" şeklinde devam etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Büyük, öğrencilere de kendilerine hedef belirlemeleri ve çok kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'e ziyaretleri sırasında; İl MEM Şube Müdürü Arslan Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel de eşlik etti.