Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından Osmancık Belediye Kültür Merkezi´nde anneler için gösteri düzenlendi.

Osmancık Belediye Kültür Merkezi´nde gerçekleşen Anneler Günü programına; Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Sefa Kayalı, Müdür Yardımcısı Hakan Kocamanoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Hilmi Yedekçi, okul müdürleri, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve yakınları katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programda; okul öğrencilerinin anneleri için hazırlanmış oldukları slayt gösterisi izlendi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, bir birinden güzel gösteriler sergileyerek salonda bulunan katılımcıların büyük beğenisi kazandı.

Annelere özel düzenlenen etkinlik; 5. sınıf öğrencileri tarafından ritim gösterisi ve söylenen şarkı ile başladı. Okul öğrencileri “Analık Nedir Annem?”şiiri, “Annem” şarkısı, “Anacığım” şiiri, “Annem” şarkısını seslendirdi. Ardından büyük beğeni toplayan, konukları keyiflendiren “Hasta Anne” adlı skeç izlendi.

Devamında yine “Anne” şiiri ve “Her Şey Seninle Güzel” şarkısı söylendi. "Kızını dövmeyen dizini döver" sözlerinden esinlenerek “Ramo” adlı şarkı eşliğinde anne sözü dinlemeyen kızın başına neler gelmiş gösterisi sunuldu. “Anam” ve “Anne” şiirinden sonra “Bir Tek Annem Olsun” şarkısı seslendirildi. Okul öğrencilerinin anneleri ile çekindikleri birbirinden özel ve güzel slayt gösterisi ise alkış aldı.

Duygulu dakikaların yaşandığı programda; emeği geçen okul öğretmenlerinden Özge Çetin ve Aysel Dalkıran’a Okul Müdürü Sefa Kayalı tarafından hem emekleri için, hem de aynı zamanda anne oluşlarından dolayı kendileri için hazırlanmış çiçek ve hediye takdim edildi.

Dolu dolu geçen program ayakta alkışlanırken, son olarak öğrenci ve veliler sahneye davet edilerek günün anısına binaen toplu fotoğraf çekinildi.

Gösteri ile ilgili açıklamalarda bulunan Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Sefa Kayalı; “10 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle okulumuz öğrencilerimizle beraber böyle güzel bir program düzenlemek istedik. Öğrencilerimiz bir birinden güzel gösteriler sergileyerek salonda bulunan herkesin büyük beğenisini topladılar. Şahsım adına, okulumuz adına üstlendiğimiz tüm programlarda olduğu gibi bu gösteride de emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, bütün anne ve anne adaylarımızın 10 Mayıs Anneler Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.