Osmancık Koyunbaba İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından tertip edilen “Koyunbaba İlkokulu Okuyor” projesi kapsamında dereceye giren öğrencilere yapılan törenle ödülleri dağıtıldı.

Yapılan törende Koyunbaba İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Erol Özdemir; dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Özdemir, "Bu proje ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kitap okuma sevgisini bir nebze olsun aşılamaya çalıştık. Bundan sonra da her yıl yarışmayı proje kapsamında geleneksel hale getirip devam ettirmeyi planlıyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize, sponsorlarımıza, okul idaremize, okul aile birliği yönetimine ve öğrencilerimize projeye verdikleri destekten dolayı okul aile birliği yönetimi adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Çıplak ise, "bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımıza bu proje kapsamında kitap okumayı aşılamaya çalıştık, bunda da başarılı olduğumuz kanaatindeyim" şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Çıplak, katkılarından dolayı okul aile birliği yönetim kuruluna ve projeye sponsorluk yapan Yeni Hilal Kırtasiyeye teşekkür ederek dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Dereceye giren öğrencilerin isimleri şu şekilde:

Ayşe Melek Güler, Ceylin Çıplak, Bilal Ali Baykuş, Eslem Nida Kanıtemiz, İris Arslan, Nida Nur Çapar, Yağmur Sarıçam, Umut Kaan Top, Ayşe Melek Coşkun, Deniz Özüdoğru, Elif Ece Aksu.