İstanbul Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) Gençlik Kolları, “Fidanlarımız Üşümesin” projesi ile Çorum’da bulunan köy okullarına bot dağıttı.
ÇORDEF Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Yılmaz ve yönetimi, kampanya çerçevesinde toplanan bot ve ayakkabıları, Çorum'da bazı köylerin okullarında ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim etti.

Bu çerçevede Osmancık ve Kargı ilçelerinde bazı okullarda bot dağıtımı yapıldı.

Her sene sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ile dikkatleri üzerine çeken ÇORDEF Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Yılmaz, bu senede geleneği bozmadı.
Geçtiğimiz yıl Çorum’da bulunan köy okullarına 15.000’in üzerinde kitap göndererek eğitime ve öğrencilere verdiği önemi gösteren Gençlik Kolları, yine aynı sene kardeş il projesi adı altında Muş ilinde bulunan öğrencilere bot göndermişti. Bu projenin devamı olarak da bu sene Çorum’a hedeflenen bot yardımı kampanyasında 1 aylık süre içerisinde çok sayıda bot ve ayakkabı toplandı. İşadamları, hayırsever vatandaşlar ile kurum ve kuruluşların desteğiyle toplanan yardımlar, Osmancık ve Kargı'da okullara dağıtıldı.

Ferhat Yılmaz ve yönetimi, projeye destek veren Çorum Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.