Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Çorum Öğretmenevinde yapılan toplantıya Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel de katıldı.

Toplantıda il merkezi ve ilçelerde yürütülen eğitim öğretim çalışmaları değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, toplantıda yaptığı konuşmada “aynı işleri yaparsanız aynı sonuçları elde edersiniz. Bizler farklı bakış açıları, yeni yaklaşımlar geliştirerek, bu günün dünden daha iyi olması için çalışmalıyız. Yolumuza devam ederken belirli hedeflerimiz olması, bugünü düne göre kıyaslamak için istatistiksel çalışmalarımız olması gerekiyor. Yaptığımız işe hakim olmalıyız. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin daha iyi yetişmesi için gereken fedakarlığı göstermek zorundayız. Hiçbir öğrencimizi kaybedemeyiz. Destekleme yetiştirme kurslarının takibini yapalım. Akademik çalışmaların yanında sosyal ve kültürel faaliyetler ile destekleyerek vatanına, milletine bağlı gençler yetiştirmek için gerekirse 24 saat çalışmalıyız. Okullarımızın huzurlu bir ortam olması için okul pansiyonlarını, ilçemizdeki okul servis araçlarının denetimlerini sık sık yapalım. Eğitim ortamlarımızın temizliği ve hijyeni noktasında da hassas olmalıyız. Okullarımızı her yönüyle yaşam alanı haline gelmesi için birlikte çalışırsak ilçe olarak, il olarak, ülke olarak daha güçlü oluruz” dedi.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı ve Liseye Geçiş Sisteminde yapılan değişiklikler hakkında da bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, konuşmasının sonunda, toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür ederek başarılar diledi.