Osmancık Danişment Ortaokulu’na Osmancıklı hemşerimiz Cengiz Çuhadaroğlu tarafından kışlık kıyafet ve spor malzemeleri yardımı yapıldı.

TRT Tiyatro Sanatçısı hemşerimiz Tomris Çuhadaroğlu’nun kardeşi olan SYK Spor Okulu sahibi hemşerimiz Mehmet Cengiz Çuhadaroğlu, Emekli Okul Müdürü Müjdat Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Delibaş öncülüğünde Osmancık Danişment Ortaokulu’na kışlık kıyafet ve spor malzemeleri yardımında bulundu.

Osmancık Danişment Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Aylin Akçakale’nin ev sahipliğinde SYK Spor Okulu sahibi hemşerimiz Mehmet Cengiz Çuhadaroğlu, Emekli Okul Müdürü Müjdat Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Kadir Delibaş ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

Ankara Çankaya’da bulunan SYK Spor Okulundan Danişment Ortaokulu öğrencileri için temin edilen daha çok kışlık kıyafet, kışlık giyecek, eşofman, kaban, mont, ayakkabı vb. ürünler ile spor malzemeleri Beden Eğitimi Öğretmeni Aylin Akçakale’ye teslim edildi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Aylin Akçakale; okullarına destekte bulunan hemşerimiz Mehmet Cengiz Çuhadaroğlu’na ve bu aşamada öncülükte bulunan Emekli Okul Müdürü Müjdat Öztürk ve Belediye Meclis Üyesi Kadir Delibaş’a teşekkür etti.

Bu tür desteklerin hem okulun fiziki değişimine hem de başarıya doğru yol almış olan öğrencilere önemli ölçüde katkı sağladığını dile getiren Akçakale, emeği geçen herkese okulu adına tekrar teşekkür etti.