AK Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, "Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir" dedi.

AK Partili kadınlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel'i ziyaret ederek, Tökel'in nezdinde tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

AK Partili kadınlar ayrıca Osmancıklı şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın mezarını ziyaret ederek dua etti.

AK Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" sözünü hatırlatarak, "Bu vatanın kurulması, inşası ve daim olması için ,Kanı, teri ve mürekkebi ile kendine layık olanı yerine getiren Öğretmenlerimize Şükranlarımızı sunuyor, Ahirete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi Şenay Aybüke'nin kabri başında Kur'an-ı Kerim ve dualarla yad ediyoruz" ifadesini kullandı.

Fazile Gülden Tökel, "Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizin geleceği için gayret eden, Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.